A piliscsabai nagytemplom

Hírek

A piliscsabai nagytemplom

Felújításra kerül a piliscsabai római katolikus nagytemplom, a település és egyben a főút arculatát meghatározó építmény, a helyi hitélet egyik fontos helyszíne. A kivitelezés I. üteme, a toronysisak és a főhomlokzat felújítása folyamatban van, a II. üteme, az oldal homlokzatok felújításának megvalósításához azonban nem áll rendelkezésre elegendő forrás.

A munkálatok befejezése és a teljes külső megújulás érdekében adománygyűjtést szervezünk. A pénzadományokat a Piliscsaba Római Katolikus Plébánia CIB BANK-nál vezetett számlájára (számlaszám: 10702143-49749706-51100005) juttathatják el, elsősorban átutalás formájában, vagy ha nincs más mód, személyes befizetéssel valamelyik CIB bankfiókban. A közlemény rovatban kérjük minden esetben tüntessék fel: „TEMPLOMFELÚJÍTÁS”. A beérkezett összeget szigorú elszámolás mellett a beruházás önrészeként használjuk fel. 

Támogatásukat, adományaikat és felajánlásaikat ezúton is köszönjük, hiszen csak közös összefogással tudjuk megoldani közös feladatainkat!  

Köszönettel a Német Nemzetiségi Önkormányzat és a Piliscsabai Római Katolikus Plébánia nevében 

 

Styevola István  

projektgazda